Tilaa Väripatruunat Netistä & Säästä Selvää Rahaa


Voit säästää paljon rahaa tilaamalla väripatruunasi alla olevista nettikaupoista.

InkClub on suurin musteita myyvä kauppa Euroopassa, ja hyvästä syystä. Sillä on jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaisia tarjoutksia ja muita klubiin kuuluvia etuja.

 • Nopea 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 4,95€ oli määrä mikä tahansa

Vuonna 1997 perustettu suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa. Kun haluat tukea suomalaista, on FinInk loistava valinta.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,95€ - 4,95 €

Tulostimiin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1996. Tuo mustekasetit itse maahan, jonka ansioista pystyvät tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,90€ - 7,90 € tilauksen koon mukaan

Luotettava pohjoismainen ketju, josta löytyy musteet joka lähtöön.

 • Nopea 1 - 4 päivän toimitusaika
 • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€

Tulostimen väripatruunat

Tulostimissa on yleisesti joko kaksi eroavaa mustepatruunaa, tai sitten jopa 5 erilaista mustekasettia. 1 näistä on aina tummanmusta muste, joka tekee kaikki mustan sävyt paperille. Sen lisäksi sitten on erilaiset väripatruunat, joita on tulostimen mallista riippuen joko 1 tai useampia. Yleisesti, mitä kalliimpi ja hienompi printteri sinulla on, sitä useampi väripatruuna siitä yleensä löytyy. Suurimmassa osassa tavallisista tulostimista löytyy vain yksi väripatruuna.

Vanha kikka on ollut printata paljon mustavalkoisia asiakirjoja, aina kun se on ollut mahdollista. Värikaseteissa on se ongelma, että jos jokin tietty väri loppuu ekana, täytyy koko patruuna vaihtaa vaikka muita värejä olisi vielä jäljellä. Jokainen joka on ollut toimistossa, jossa papereihin tulostetaan aina yksivärinen logo tietää, että yleensä se logon väri loppuu paljon aikaisemmin kuin muita värejä on ehditty käyttää loppuun.

Tulostinmusteiden valmistajille tämä tilanne on tietenkin mitä mainioin, sillä yhä useammalla musteet tekevät ison osan heidän voitoistaan. Tulostimien hinta onkin osittain sen takia tullut niin alhaiseksi, että valmistajat luottavat saavansa voitot ihmisten ostaessa heidän musteitaan heidän valmistamiinsa tulostimiin. Ei siis mikään ihme, että Canon musteet ja Epson musteet voivat maksaa monesti hurjan paljon, ainakin kun miettii mitä rahalla oikeasti saa. Pienen kasetin, jossa on noin 20 ml mustetta. Sen ei luulisi maksavan pariakymppiä!

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että tilaamalla omat musteensa jostakin netissä olevasta kaupasta, voi säästää todella paljon rahaa verrattuna esim. jos ostaisi ne jostakin suuresta kodinelektroniikkakaupasta.

Tilaa väripatruunasi netistä

Onneksemme Suomessa löytyy useita laadukkaita ja luotettavia nettikauppoja, jotka ovat erikoistuneet musteiden myyntiin. Koska kilpailu on niin kova, tarkoittaa se kuluttajille edullisempia hintoja ja parempaa palvelua. Monesti on olemassa myöskin edullisempia "kopiomusteita", jotka eivät siis ole virallisen valmistajan valmistamia, mutta usein lähes yhtä laadukkaita huomattavasti halvemmalla hinnalla. Näitä tuodaan kanssa Suomeen lähinnä nettikaupoissa, eikä niitä yleensä näy perinteisissä kivijalkakaupoissa. 

varipatruunat

Ostamalla tälläisiä edullisempia musteita voit säästää jopa 60 % musteiden hinnasta, laadun juurikaan siitä kärsimättä.

Toinen mikä nettikaupoissa on hyvää, on se että ne voivat tarjota myöskin musteiden täyttöä ja kierrättämistä. Ekologisin keino saada tulostinmustetta onkin täyttää vanha, jo tyhjentynyt mustekasetti, jolloin ei synny niin paljoa muovijätettä.​ Mm. FinInk kauppa tarjoaa laajan valikoiman ja helpon keinon kierrättää mustekasettinsa, ja näin osaltaan tehdä oman osansa luonnon säästämiseksi.

Lisäksi kun tilaat musteesi netistä, pääset kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusajan alle. Tämä tarkoittaa, että jos jostakin syystä tilaamasi muste ei olisikaan tulostimeesi sopiva, saat palauttaa sen ja vaihtaa uuteen. Sama asia jos se sattuisi muuten olemaan viallinen yms.

Yritäppä tehdä samaa kaupasta ostetulla musteella. Voit kokea aikamoiset tappelut, jos edes saat vaihdettua jo ostamisi musteet johonkin toiseen.

Näiden seikkojen takia paras keinoa hankkia väripatruunat onkin tilata ne verkosta suoraan kotiovelle, ja jättää kaikki jonottelu ja kovien hintojen maksaminen muille. Nettikaupoista on kaikkein helpointa ja edullisinta saada väripatruunat kotiin, jonka lisäksi saat niistä myöskin parhaat palautusehdot ja kuluttajansuojat. ​