Lexmark musteita myyvät verkkokaupat


Lexmarkin tulostimet ovat kasvattaneet markkinaosuuttaa huomattavasti viimeisen vuosikymmenen akana.. Sen tulostimet ovat käytössä tuhansissa kodeissa ja toimistoissa, jonka takia kaikki verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tulostinmusteita Lexmarkin tulostimiin.

Alla olevat nettikaupat ovat suosituksiamme Lexmark musteille.

InkClub on suurin musteita myyvä kauppa Euroopassa, ja hyvästä syystä. Sillä on jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaisia tarjoutksia ja muita klubiin kuuluvia etuja.

 • Nopea 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 4,95€ oli määrä mikä tahansa

Vuonna 1997 perustettu suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa. Kun haluat tukea suomalaista, on FinInk loistava valinta.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,95€ - 4,95 €

Tulostimiin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1996. Tuo mustekasetit itse maahan, jonka ansioista pystyvät tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,90€ - 7,90 € tilauksen koon mukaan

Luotettava pohjoismainen ketju, josta löytyy musteet joka lähtöön.

 • Nopea 1 - 4 päivän toimitusaika
 • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€

Lexmark musteet

Lexmark on melko tuore tulokas elektroniikkamarkkinoille, ainakin kun verrataan moniin muihin todella vanhoihin yrityksiin, jotka tällä markkinalla toimivat. Lexmark perustettiin vuonna 1991 Yhdysvalloissa Kentuckyn osavaltiossa. Tänäkin päivänä sen pääkonttori sijaitsee Kentuckyssa, Lexington nimisessä kaupunkissa.

​Parissakymmenessä vuodessa tämä amerikalainen elektroniikkayritys on noussut erääksi maailman suurimmista. Kehitys ja kasvu onkin ollut erityisen nopeaa, sillä monet sen kilpailijoista ovat jo lähes 100 vuotta vanhoja jos ei enemmänkin!

Lexmarkin tulostimet ja musteet ovat suunnattu erityisesti vaativille käyttäjille. Ne ovatkin käytössä monissa valokuvaamoissa ja paikossa, joissa tulostuslaadulla on suuri merkitys. Moni ammattilainen käyttääkin juuri Lexmarkin tulostimia.

Mikä tekee sitten Lexmarkin tulostimista niin laadukkaita? Yksi selitys on heidän erikoinen ratkaisunsa laittaa tulostimen mustesuihkuosa suoraan mustekasettiin. Yleensä ne ovat kiinni tulostimessa, joten tätä ratkaisua voidaan pitää vähintäänkin erikoina.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun ostat Lexmark musteita, tulee niiden mukana tämä suuosa.​

lexmark musteet

Lexmarkin tulostimet ja musteet ovatkin voittaneet paljon palkintoja laadustaan. Lisäksi he panostavat todella vahvasti tuotekehitykseen, enemmän kuin moni muu kilpailijansa. Onkin mahdollista että heistä on tulossa entistä isompi peluri tulostinmarkkinoilla tulevaisuudessa, ja ehkä jopa iso edelläkävijä näillä hieman jämäntäneillä markkinoilla.

Yksi heidän keksinnöistään on mm. Vizix -niminen tekniikka, joka tarjoaa entistä parempaa tulostusjälkeä ilman ylimäärästiä vaivaa. Tämä kuitenkin vaatii tätä teknologiaa käyttävän mustekasetin​, joita on tarjolla moniin eri malleihin.

Kuten Canon ja HP, Lexmark panostaa nykyään paljon ympäristön suojelemiseen.​ Se on panostanut ympäristöä säästäviin materiaaleihin sen mustekaseteissa, jonka lisäksi lähes jokainen osa niistä on kierrätettävissä. Ainoa mitä tämä kierrätys vaatii on se, että kuluttajat jaksavat lähettää tyhjiä mustepatruunoitaan takaisin Lexmarkille.

Tämä onnistuu helposti postikuoren kautta, ja Lexmark onkin tehnyt tästä prosessista kuluttajille mahdollisimman helppoa, tavoitteenaan saada ihmiset oikeasti lähettämään heidän tyhjät kasettinsa takaisin. Palautuskuoren lähettäminen on ilmaista​, ja se voidaan jättää suoran postilaatikkoon.

Tarkemmat tiedot tämä prosessin toiminnasta löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta lexmark.fi.​

Osa Lexmarkin musteista ovat myös uudelleentäytettäviä, joka on vielä ympäristöystävällisempi tapa huolehtia mustekaseteista. Näin ollen niitä ei tarvitse heti kierrättää, kun ne kerran tyhjenevät, vaan ne voidaan täyttää monta kertaa uudestaan täyttösarjoilla

Voit vaihtaa musteet näihin kasetteihin kotona täyttösarjan avulla, tai lähettämällä ne esimerkiksi FinInk -kauppaan, joka voi täyttää ne puolestasi ja lähettää täytetyn kasetin sinulle postitse.​ Erona monien muiden valmistajien musteisiin, voidaan Lexmarkin musteita täyttää yksitellen värikohtaisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse laittaa kaikkia värejä vaihtoon yhden loputtua, vaan voit vaihtaa vain sen. Tämä on erittäin tervetullut ominaisuus, jonka avulla voit säästää paljonkin rahaa, mikäli yleensä tulostat paljon asioita joihin kuluu tiettyä väriä, esimerkiksi logon muodossa. 

Erikoisuutena Lexmark tarjoaa markkinoilla riittopalautuskasetteja, joissa asiakas sitoutuu palauttamaan patruunan takaisin kierrätettäväksi kun se on tyhjä. Vastineeksi tästä lupauksesta Lexmark myy näitä pakkauksia hieman halvempaan hintaan. Tämä osoittaa selvästi, kuinka paljon Lexmark välittää kierrätyksestä, enemmänkin kuin pelkkinä kauniina sanoina.

Löydät nämä kasetit etsimällä merkintää XLA. Nämä ovat riittoisampia mustekasetteja kuin normaalikasetit. Niiden kesto onkin moninkertainen perinteisiin malleihin. Sinun täytyy vain muistaa sitten oikeasti lähettää ne takaisin tyhjänä!​

Kaikenkaikkiaan voidaan sanoa, että Lexmarkin panostus tulostimiensa laatuun näkyy selvästi myös heidän musteissaan. Mitään ei ole jätetty sattumanvaraan, ja kaikki tuntuu olevan tehty tietyllä tarkotuksella.

Jos haluat parasta tulostuslaatua Lexmark tulostimestasi, kannattaa suosio Lexmarkin itsevalmistamia musteita. Vaikka tarvikemusteita lyötyy myös Lexmarkin tulostimille, on Lexmarkin laatu jotakin sellaista mitä on vaikea kopioida. Vaativaan makuun kannattaakin valita Lexmarkin itsevalmistma, virallinen mustepatruuna.​