InkClub Tulostinmusteet - Alennukset ja Arvostelu


InkClub on yksi suomalaisten suosituimmista musteita netissä kauppaavista yrityksistä, jonka nettikaupasta monet ostavat musteensa.  InkClub on ollut toiminnassa jo yli 12 vuoden ajan, ja sillä on erittäin houkutteleva tarjous uusille asiakkaille.

Tämän hetken tarjoukset: FinInk tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen Canonin tai Epsonin mustekasetin

Ruotsalainen, yksi maailman suurimmista musteisiin keskittyneistä yrityksistä, jonka etuina ovat edulliset hinnat, suuret valikoimat ja laadukas palvelu.

  • Toimitusaika 2 - 3 päivää
  • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
  • Toimituskulut aina 4,95 €

InkClubin musteet ja tausta

InkClub on 2000 -luvun puolivälin aikoihin perustettu ruotsalainen yritys, joka aloitti keskittymällä täysin musteisiin ja erilaisten mustekasettien tuontiin ja myyntiin netin kautta.

Vuosien varrella se on noussut erääksi maailman tunnetuimmaksi ja suurimmiaksi tulostinmustekaupaksi. Nykyään sillä on alueelliset nettikaupat lukuisissa maissa ympäri maailmaa, joista Suomi on yksi.

Yritys on myös laajentanut tarjontaansa musteista muutamiin muihinkin tuotteisiin. Nykyään InkClubista löytyykin 3 erilaista "kerhoa".​

  • InkClub tarjoaa musteita lähes kaikkiin mahdollisiin tulostinmalleihin, kiitos sen valtavan valikoiman
  • BatteryClub tarjoaa akut ja paristot kaikenlaisiin elektroniikkatuotteisiin, aina kameroista läppäreihin.
  • DustClub taas tarjoaa pölynimureihin pölypusseja ja muita suodattimia huomattavasti edullisemmin kuin normaalikaupat.

InkClub Toimitusehdot ja Maksuehdot​

InkClubilla on siitä hauska systeemi, että mikäli tilaat kerralla tuotteita 2 eri "kerhosta", saat ne kotiisi täysin ilman postikuluja. Muussa tapauksessa vain InkClubista ostetuista musteista veloitetaan 4,95 € toimituskulut, oli tilattu määrä sitten kuinka suuri tahansa.

Tilaukset toimitetaan joko kirjeenä tai pakettina. Kirje voi saapua suorana postilaatikkoon, ja postipaketin voi hakea lähimmästä postin toimipisteestä.

Yleensä alle 2 kilon tilaukset lähetetään kirjeenä, ja ne saapuvat kotiin noin 2 - 3 arkipäivässä. Jos tilaus tehdään ennen puoltapäivää arkena, lähetetään se saman päivän aikana.​

Postipaketissa voi kestää muutaman päivän kauemmin, mutta e iaina.​

InkClub on tehnyt ostamisen hyvin helpoksi, sillä se tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia maksuvaihtoehtoja. Lähes jokaiselle löytyy jokin helppo tapa maksaa ostoksensa, ja maksuvalikoima onkin ehkä alan laajin.

Vaihtoehtoina löytyy mm.

  • Luottokortit
  • Pankin suoramaksu
  • PayPal
  • Lasku ( 10 päivän maksuaika yksityisille, 30 päivää yrityksille)

InkClub onkin erinomainen kauppa musteiden ostoon, ja sitä voi lämpimästi suositella kaikille. Muista myös, että mikäli etsit Epsonin tai Canonin musteita, voit saada ensimmäisen mustepatruunasi täysin ilmaiseksi, kun tilaat sen InkClubilta.