HP musteita myyvät verkkokaupat


Hewlett & Packard on eräs isoimmista tulostimien valmistajista. Sen tulostimet ovat käytössä tuhansissa kodeissa ja toimistoissa, jonka takia kaikki verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tulostinmusteita HP:n tulostimiin.

Alla olevat nettikaupat ovat suosituksiamme HP:n tulostinmusteille.

InkClub on suurin musteita myyvä kauppa Euroopassa, ja hyvästä syystä. Sillä on jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaisia tarjoutksia ja muita klubiin kuuluvia etuja.

 • Nopea 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 4,95€ oli määrä mikä tahansa

Vuonna 1997 perustettu suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa. Kun haluat tukea suomalaista, on FinInk loistava valinta.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,95€ - 4,95 €

Tulostimiin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1996. Tuo mustekasetit itse maahan, jonka ansioista pystyvät tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,90€ - 7,90 € tilauksen koon mukaan

Luotettava pohjoismainen ketju, josta löytyy musteet joka lähtöön.

 • Nopea 1 - 4 päivän toimitusaika
 • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€

HP musteet

HP on jo 1939 vuonna Amerikassa perustettu elektroniikkayhtiö, joka on sittemmin noussut eräiksi maailman suurimmista elektroniikkayrityksistä. Nykyään se toimii jopa 170 eri maassa, ja on parhaiten tunnettu sen tulostimista, tietokoneista ja muista tietokoneen oheislaitteista.

HP mustekasettien ostamista vaikeuttaa se, että yritys valmistaa todella montaa eri variaatiota sen tulostinmusteista. HP välittää paljon sen tulostimien laadusta, ja sama huolenpito jatkuu myöskin sen tulostinmusteiden kohdalla. Ostamalla aidon HP:n musteen, saat moneen kertaan testatun ja tutkitun musteen, joka tarjoaa parhaan jäljen omalla HP:m tulostimellasi.

hp musteet

HP pitää yllä omaa nettikauppaansa osoitteessa www.hp.fi. Tämän lisäksi sen valmistamia musteita saa tietenkin myös monista muista nettikaupoista, kuten InkClubista tai FinInkistä. Ongelma ei olekkaan HP musteiden löytäminen, vaan juuri sen oikean mustekasetin löytö omaan tulostimeensa.

HP:lla on omat viralliset, valtuutetut jälleenmyyjät, jonka myymillä HP musteilla on aitoustakuu.

HP panostaa paljon ympäristöystävällisyytten, ja kun tilaat HP musteen kotiisi, saat sen mukana valmiiksi maksetun kirjekuoren, jossa voit lähettää tyhjän mustepatruunan takaisin kierrätettäväksi. Palauttamalla mustepatruunan käytön jälkeen, voit vähentää muovijätteen syntymistä ja osaltasi tehdä osuutesi ympäristösuojelussa jo tällä pienellä valinnalla.​

HP panostaa myöskin vahvasti tuotekehitykseen, joka näkyy osittain jo siinä, kuinka laaja sen mustevalikoima oikein on.​

Laserjet tulostimille on suuniteltu HP 78A Laserjet -niminen muste, jonka pitäisi tarjota jopa yli 2000 tulostuskertaa ja parhaan lopputuloksen käytettäessä Laserjet -sarjan tulostimessa.

Designjet -tulostimille löytyy kaksi niihin luotua vaihtoehtoa. Toinen on HP 772, joka on luotu tuottamaan terävät ja kirkkat värit valokuville. HP 771 on taas sitten suunniteltu tulostamaan valokuvia nopeasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä.​

HP 80X on ammattimaiseen asiakirjojen tulostamiseen suunniteltu muste, joka on äärimmäisen riittoisa. Yhdestä kasetista pitäisi saada ulos jopa 6 500 tekstisivua. Kun haluat tarkat mustat tekstit asiakirjoihin, on tämä muste oiva valinta.​

Perus HP 80 takaa myöskin hyvän jäljen asiakirjoissa. Siihen on lisätty ominaisuus, jossa se alkaa säädellä käytetyn musteen määrää kun se alkaa loppua. Tämä pidentää sen ikää merkittävästi, laadun pysyessä kuitenkin korkeana.​