Epson musteita myyvät verkkokaupat


Epson on eräs suosituimmista tulostinvalmistajista, jonka ansiosta tämän merkkisiin tulostimiin löytääkin mustetta helposti lähes jokaisesta nettikaupasta-

Alla olevat nettikaupat ovat suosituksiamme Epson musteille.

InkClub on suurin musteita myyvä kauppa Euroopassa, ja hyvästä syystä. Sillä on jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaisia tarjoutksia ja muita klubiin kuuluvia etuja.

 • Nopea 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 4,95€ oli määrä mikä tahansa

Vuonna 1997 perustettu suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa. Kun haluat tukea suomalaista, on FinInk loistava valinta.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,95€ - 4,95 €

Tulostimiin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1996. Tuo mustekasetit itse maahan, jonka ansioista pystyvät tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,90€ - 7,90 € tilauksen koon mukaan

Luotettava pohjoismainen ketju, josta löytyy musteet joka lähtöön.

 • Nopea 1 - 4 päivän toimitusaika
 • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€

Epson musteet

Seiko Epson on japanilainen suuri teknologiayritys, joka valmistaa erityisesti tulostimia, projektoreja ja erilaisia näyttöjä. Epsonin valmistamia laitteita löytyy niin sekä yrityksistä että myöskin aivan tavallisten ihmisten kotoa.

Yhtiö sai alkunsa toisen maailmansodan aikana, ja on pikku hiljaa noussut yhdeksi maailman suurimmista elektroniikkavalmistajista. Tulostimiakin Epson on tuonut markkinoille jo vuodesta 1975 lähtien.

Epsonilla on nykyään olemassa myöskin oma nettikauppansa, jossa se myy melkein kaikkia valmistamiaan tuotteita, mm. Epson musteita. Tämä Epson Store nimellä kulkeva kauppa on kerännyt omat kannattajansa, mutta monet ovat valitelleet sitä, kuinka vaikeaa on löytää omaan Epson tulostimeen sopiva muste.

Kaikkein helpointa oikean musteen valinta on, kun tietää oman tulostimensa tarkan mallin. Tällä tiedolla pystyy suurimmassa osassa nettikauppoja valitsemaan omaan tulostimeensa sopivan musteen todella helposti, etsimällä pelkän tulostinmallin mukaan.

Joskus kuitenkaan pelkällä mallinumerolla ostaminen ei ole mahdollista, jolloin kannattaa kokeilla etsiä googlella tietoa, millainen muste sopii omaan printteriin. Tämä on kuitenkin harvinaisempaa, mikäli käytöstä löytyy vähänkään suositumpi tulostimen malli. Joskus, varsinkin jos tulostin alkaa olla jo vanha, voi kuitenkin joutua itse etsimään sopivan mustepatruunan netin syövereistä.

Yleensä kuitenkin on helppoa löytää sopiva tulostinmuste ihan suoraan näistä nettikaupoista.​

epson musteet

Useimmiten tilanteissa, joissa musteiden tarve on suuri kuten esimerkiksi yritysten tarpeissa, on parhainta kääntyö Epson Storen puoleen ja antaa heidän auttaa sopimaan sopiva diili ja toimitus omiin tarpeisiin. Kuitenkin myös muista kaupoista saa usein hyvinkin monipuolisesti räätälöityä palvelua jos niin osaa pyytää, joten se ei ole mikään este esimerkiksi hintakilpailulle.

Epson Mustekasetit

Epsonilla on myynnissä 4 eri mustekategoriaa, jotka on kaikki optimoitu tietynlaiseen käyttöön. Valitsemalla omaan käyttöösi sopivan voit saada pientä etua verrattuna "vääränlaisen" musteen ostolle.

​Epson Päivänkakkara musteet on suunniteltu erityisesti valokuvien tulostamiseen. Ne luovat kiiltävän ja terävän pinnan ja kuvat. Niitä voi myöskin hyvin käyttää terävyyttä vaativan tekstin tulostamiseen.

Epson Mansikka mustekasetit ovat tarkoitettu suunnilleen samanlaiseen käyttöön kuin edellä mainitut musteet, mutta ne ovat hieman halvempia ja ei aivan yhtä laadukkaita. Valokuville ja terävyyttä vaativaan tekstiin kuitenkin oiva mustekasetti.

Epson Kynä ja Sanaristikko musteet ovat parhaimmillaan kestävyyttä vaativissa asiakirjoissa esimerkiksi työpaikalla. Ne luovat selkeän, luettavan tekstin, joka on luotu kestämään arjen rasitusta kuten kulutusta, vettä ja hankausta. Tämä muste kuivuu myöskin todella nopeasti, jonka takia se on todella hyvä valinta kun tulostetaan kummallekkin puolella paperia.

Epson Gepardi musteet ovat parempilaatuisia ja kalliimpia musteita tarkoituksiin, jolloin halutaan parasta kuvanlaatua ja tekstin selkeyttä. Nämä musteet sopivat mm. kuvaamotasoisille valokuville. Kaiken lisäksi nämä musteet ovat vedenkestäviä, eivät tahraa eivätkä myöskään haalistu. Kun haluat parasta laatua ja kestävyyttä, on tämä ninun valintasi.

Epson musteita on tarjolla monia eri kokoja, aina pienimmästä 5,5 ml suurimpaan 23,9 ml. Pienimmästä patruunakoosta saa ulos noin 180 tulostuskertaa, ja suurimmasta sitten noin 4 kertaa tämän verran eli 720 tulostusta.