Canon musteita myyvät verkkokaupat


Canon on eräs isoimmista tulostimien valmistajista. Sen tulostimet ovat käytössä tuhansissa kodeissa ja toimistoissa, jonka takia kaikki verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tulostinmusteita Canonin tulostimiin.

Alla olevat nettikaupat ovat suosituksiamme Canonin tulostinmusteille.

InkClub on suurin musteita myyvä kauppa Euroopassa, ja hyvästä syystä. Sillä on jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaisia tarjoutksia ja muita klubiin kuuluvia etuja.

 • Nopea 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 4,95€ oli määrä mikä tahansa

Vuonna 1997 perustettu suomalainen mustekasetteja myyvä verkkokauppa. Kun haluat tukea suomalaista, on FinInk loistava valinta.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,95€ - 4,95 €

Tulostimiin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut kauppa, joka on perustettu jo vuonna 1996. Tuo mustekasetit itse maahan, jonka ansioista pystyvät tarjoamaan todella kilpailukykyiset hinnat asiakkailleen.

 • 2 - 3 päivän toimitusaika
 • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
 • Toimituskulut aina 3,90€ - 7,90 € tilauksen koon mukaan

Luotettava pohjoismainen ketju, josta löytyy musteet joka lähtöön.

 • Nopea 1 - 4 päivän toimitusaika
 • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€

Canon musteet

Canon on Epsonin ohella toinen erittäin suuri Japanilainen teknologiajätti, joka on erikoistunut erityisesti optisten laitteiden, kuten tulostimien ja kameroiden valmistamiseen.

Yhtiö perustettiin jo ennen toista maailmansotaa, jolloin se alkoi valmistamaan kameroita yhtiön päämajassa Tokiossa. Nykyään Canon tekee kameroiden ohella paljon muitakin tuotteita, joista yksi merkittävimmistä ovat sen valmistamat tulostimet.

Mm. seuraavat mallit ovat erittäin suosittuja tulostinmalleja Suomessa ja maailmalla:

 • Pixma
 • Selphy
 • i-Sensys
 • imageRunner
 • CanoScan
 • ScanFront
 • Oce Varioprint

Canon valmistaa myös itse muisteita tulostimiinsa, ja valitsemalla virallisen Canon tulostinmusteen, voit varmistua sen korkeasta laadusta ja sopivuudesta juuri Canonin tulostimiin.

Toisin kuin jotkin muut valmistajat, Canonilla ei ole omaa verkkokauppaa josta se myisi tulostimiinsa musteita. Tämän takia näiden tulostimien käyttäjien on käännyttävä muiden kauppojen puoleen, joskaan tätä ei voida pitää edes kunnon miinuksena, kiitos todella laadukkaiden tulostinmustekauppojen ja ketjujen.

Helpoiten saat selville omaan tulostimeesi sopivan musteen kun tiedät sen tarkan mallinumeron ja sarjan. Näillä tiedoilla saat varmasti mustepatruunan mallin selvitettyä ainakin Canonin kotisivuilta, osoitteesta canon.fi. Toisaalta moniin yleisimpiin malleihin löydät myöskin suoraan suosituksia isommista nettikaupoista. Heillä on usein listattuna jo valmiiksi, millainen muste sopii mihinkin printteriin, jolloin oikean mustepatruunan valinta on todella helppoa.

Esimerkiksi mustekasetti.com nettikaupasta saat oikeat musteet suoraan, kunhan tiedät tulostimesi mallin.

canon musteet

Ostaessasi mustetta Canon tulostimeesi, joudut tekemään valinnan alkuperäisten, Canonin valmistamien musteiden ja muiden valmistajien tekemien musteiden välillä. Jos haluat kaikkein parasta laatua, kannattaa ehdottomasti suosia Canonin valmistamia, virallisia mustepatruunoita. Jos saat selvä jälki esimerkiksi teksteissä on sinulle tärkeintä, tulet todennäköisesti aivan mainiosti toimeen myöskin muiden valmistajien mustepatruunoilla, joiden avulla voit säästää pitkän pennin.

Canon Mustekasetit

Toisin kuin joillakin muilla valmistajilla, ei Canon valmista erilaisia musteita erilaisiin tarkoituksiin, vaan jokaiselle tulostimelle on valmistettu sille sopiva mustekasetti. Esimerkiksi PIXMA -tulostimille on oma musteensa jne. Ainoa valinta onkin lähinnä mustepatruunan koon mukaan, ja sen halutaanko ottaa musteen värit erikseen vai yhdessä.

Yleisesti halvemman tason Canon tulostimissa käytetään FINE-värikasetteja, joissa on yhdistetty toiseen kasettiin kaikki värit ja toiseen vain musta. Tälläinen systeemi on helppo vaihtaa ja käyttää, mutta aiheuttaa sen että koko värisäiliö on vaihdettava kun ensimmäinen väri loppuu.

Erillisväripatruunat ovat yleensä kalliimmissa ja laadukkaimmissa Canon tulostimissa. Näissä on yleensä yhteensä ainakin 5 erillistä mustepatruuna, joista 1 on mustaa ja muut ovat eri päävärejä. Nyt siis jos esimerkiksi sininen väri loppuu ensimmäisenä, ei tarvitse vaihtaa kuin se. Jos siis keskimäärin käytät enemmän jotakin tiettyä väriä kuin toista, esimerkiksi logossa asiakirjoissa, kannattaa musteetkin hankkia sen kannalta mietittynä.

Miksi sitten valita alkuperäinen Canonin tulostinmuste? Canon kertoo, että sen musteissa ovat seuraavat lupaukset, joita muut valmistajat eivät voi taata.

Canonin musteissa on kirkkaat ja erittäin tarkat värit. Kun haluat saada valokuvasi ulos parhaassa muodossaan, lupaa Canon omien musteidensa antavan sinulle parhaan lopputuloksen.

Toiseksi jos sinulla on PIXMA -mallin tulostin, on niissä käytetty FINE -tulostuspäätekniikka Canonin omaa jälkeä. Näissä malleissa tulostinpäiden suun halkaisija on pienempi kuin muissa malleissa, vain noin 0,009 mm. Tämän takia niistä pitäisi tulla paras jälki, kun käytät Canonin näihin tulostinpäihin suunnittelemia mustepatruunoita.

Canon on selvästi hyvin tarkkana omien tuotteidensa ja musteidensa alkuperästä, ja niiden aitouden voikin tarkistaa niiden pakkauksista löytyvän hologrammista. Kääntelemällä pakkausta eri suuntiin, huomaat hologrammin muodostavan sanat Canon ja Genuine oikeasta suunnasta katsottuna. Samalla näkyvät suorat viivat muuttuvat aaltomaisiksi eri suunnasta katsottuna. Näin voit varmistaa, että käsissäsi on aito, alkuperäinen Canonin valmistama tulostinmuste.